Világításkorszerűsítés

Világításkorszerűsítés

Világítástechnológiai és épületvillamossági részlegünk szolgáltatásai a világítástechnológiai vertikum minden területét lefedik. A világításkorszerűsítés mellett az elektromos rendszerek karbantartásával, különböző létesítmények világításának teljeskörű kiépítésével és korszerűsítésével, illetve az Entervill termékek gyártásával foglalkozunk. Ennek megfelelően képesek vagyunk bármelyik szolgáltatásunkkal segíteni partnereink munkakörülményének javítását, de a leghatékonyabb és legkedvezőbb megtérülést integrált szolgáltatásaink nyújtják.

Világításkorszerűsítés

Személyes szaktanácsadás

Tapasztalt kollégáink segítségével megtaláljuk a partnereink számára legkedvezőbb megoldásokat. Működés közben mutatjuk be saját és más gyártók lámpatesteit és egyéb fényforrásait, így ügyfeleink saját maguk győződhetnek meg ezek hatékonyságáról. Pontos tájékoztatást adunk a szabvány szerint előírt követelményekről, valamint a helyszíni felmérés menetéről, ezáltal leendő partnereink is megfelelően felkészülhetnek a kivitelezésre.

Világtáskorszerűsítés

Létesítményfelmérés

Térítésmentesen felmérjük a korszerűsíteni kívánt létesítmény meglévő világítási rendszerét. Fogyasztás- és fényerőmérést végzünk. Elkészítjük a jelenlegi lámpatestek leltárját, és javaslatot teszünk a régi lámpatestek felújítására vagy cseréjére.

Világításkorszerűsítés

Fényterv

Professzionális megvilágítási tervet készítünk az ügyfél igényeinek és a létesítmény adottságainak megfelelően.

Világításkorszerűsítés

Kivitelezés

Vállaljuk új és meglévő, valamint különböző extrém környezeti körülmények között üzemeltetett létesítmények (szökőkút, medence, taposólámpa, emulziós környezet, hűtőház, üvegház, öntöde) elektromos hálózatának kiépítését, korszerűsítését vagy karbantartását, illetve az optimális világítás kialakítását.