Válogató- és utómunka

Válogató- és utómunka

Minőségi gyártástámogatás

Biztosítjuk a gyártósor ellátását, a minőségi elvárások maximális betartását, a folyamatok stabilizálását, a hibák kiszűrését és elhárítását, valamint jobbító intézkedések segítségével a problémák végleges megszűntetését. Az egyszerű alkatrészek vizuális ellenőrzésétől a mérőeszközös válogatáson át a bonyolultabb utómunkáig terjed kompetenciánk.

Maximális kompetencia

Vállalatunk az autóipari és egyéb termelőcégek számára az alábbi szolgáltatásokat vállalja:

  • beszállítók által küldött termékek ellenőrzését
  • gyártás során keletkezett hibás darabok válogatását
  • kimenő áruk ellenőrzését a vevői reklamációk elkerülése érdekében
  • termékek utólagos megmunkálását

Számíthat ránk

Biztosítjuk a határidők, költségek és minőségügyi elvárások maximális betartását, valamint az alkatrészek minőségének a javítását.

Az esetleges reklamációkból adódó költségek kizárása: kiszűrjük a termelésben és a bejövő- ill. kimenőáru ellenőrzésnél a hibás alkatrészeket és az alkatrészellátásban előforduló problémákat.

A minőségbiztosítás és a hozzá kapcsolódó válogató- és utómunka, valamint egyéb anyagvizsgálati illetve méréstechnikai szolgáltatások nyújtása az autóiparban cégünk legfőbb kompetenciájához tartozik.

Saját fejlesztésű online eredmény és időnyilvántartó, valamint elemző és adatszolgáltató rendszerrel dolgozunk, mely Ügyfeleink számára egyértelműen, egyszerűen, átláthatóan mutatja az aktuális státuszt.